Käyttäytymisetiketti

KÄYTTÄYTYMISETIKETTI
eli Code of Conduct

Tampere Steampunk Festival on kaikille avoin koko perheen tapahtuma, jossa noudatetaan Suomen lakia sekä tätä ohjeistusta.

Festivaalilla ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, kiusaamista tai häirintää. Jos koet tai havaitset tällaista toimintaa, ilmoita joko infotiskillä henkilökunnalle tai lähimmälle järjestyksenvalvojalle. Sellaisen tunnistat järjestyksenvalvojan huomioliivistä. Valvojilla on oikeus poistaa häiritsevästi käyttäytyvä tai muutoin yhteistyöhaluton henkilö tapahtumasta. Pyydämme ilmoittamaan myös tapaturmista ja muista ongelmista järjestyksenvalvojille.

Kunnioitetaan toinen toisiamme. Älä koske tai valokuvaa toisia kävijöitä ilman lupaa. Ei tarkoittaa ei, ja toinen ihminen tietää kyllä itse parhaiten esimerkiksi sukupuolensa tai taustansa.

Finlaysonin alue on kokonaisuudessaan suojeltu kohde. Paikkojen roskaaminen, sotkeminen tai rikkominen on ehdottomasti kielletty, samoin mainosten, ilmoitusten tms. kiinnittäminen seinille. Savun, höyryn ja tulen käyttö on myös alueella kielletty.

Festivaali on savuton. Myöskään omien alkoholijuomien nauttiminen ei ole sallittua. Kovia virvokkeita alueella tarjoilevat niitä kaipaaville muun muassa Pala Café ja Ravintola Speakeasy.

Toivomme, että saavut tapahtumaan vain terveenä.