Käyttäytymisetiketti

KÄYTTÄYTYMISETIKETTI
eli Code of Conduct


Kaikkien turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi Tampere Steampunk Festivalilla noudatetaan Suomen lakia ja tätä käyttäytymisetikettiä.


Pyydämme ilmoittamaan kaikista tapaturmista, järjestyshäiriöistä ja muista ongelmista välittömästi järjestyksenvalvojille tai tapahtumanjärjestäjille.
Järjestyksenvalvojien, tapahtumanjärjestäjien sekä viranomaisten antamia ohjeita on toteltava kaikissa tilanteissa. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa häiritsevästi käyttäytyvä tai muuten yhteistyöhaluton kävijä tapahtumasta.


Tämä käyttäytymisetiketti ei listaa kaikkia kiellettyjä asioita.

Yleistä


Tampere Steampunk Festival on kaikille avoin, syrjimätön ja häirintävapaa tapahtuma, jossa noudatetaan viranomaisten määräämiä turvallisuusohjeita. Tapahtuma on savuton.


Tapahtumapaikka
Finlaysonin alue on kokonaisuudessaan suojeltu kohde. Tapahtumapaikan roskaaminen, sotkeminen tai rikkominen; mainosten, ilmoitusten tai muiden vastaavien kiinnittäminen seinille on ehdottomasti kiellettyä. Savun, höyryn tai tulen käyttö on myös kielletty.


Terveysturvallisuus
Saavu tapahtumaan vain terveenä. Suosittelemme maskin ja käsidesin käyttämistä ja pyydämme huomioimaan turvavälit.


Asereplikat
Kaikenlaisten aseiden tai niitä muistuttavien esineiden tuominen tapahtumaan on kielletty. Tällaisia esineitä ovat muun muassa airsoft-aseet, muut asereplikat, koristemiekat, kaikenlaiset teräaseet, sekä kaikki muut aseeksi tulkittavat tai sellaista erehdyttävästi muistuttavat esineet. Päätös perustuu järjestyslain 10. pykälään, joka kieltää aseet ja niitä muistuttavat esineet julkisilla paikoilla.